Sluta rök med elcigaretter

​Att sluta röka är som de flesta är medvetna om mycket svårt och det kommer att finnas många törnar efter vägen, därför är det viktigt att man är motiverad. Faktum är dock att beroende av nikotin kan vara lika kraftigt som andra mycket tyngre droger och kroppen reagerar på samma sätt när du slutar att ta dem, vilket gör att den abstinens som du upplever är mycket verklig och kan vara väldigt kraftig. 

Cigaretter är starkt beroendeframkallande och ju längre du har varit rökare desto svårare kan det vara att sluta. Det kan vara enklare för många att byta till el cigaretter med nikotin​​​​​ och dessa kan hjälpa dig att sluta i det långa loppet. Om du vill sluta röka och har testat men inte lyckats förut bör du överväga att spana in elcigaretter. Dessa kan hjälpa dig att ta ett steg mot ett hälsosammare liv. Så, varför inte prova redan idag?

Fördelar med elcigaretter

När du röker elcigaretter istället för vanliga cigaretter har du redan sagt hejdå till hundratals giftiga ämnen som finns i tobak. Det enda ämne som du kommer att få i dig är nikotin och genom att du får i dig nikotinet kommer du inte uppleva någon abstinens. Det blir enklare att sluta röka. Du utsätter inte de i din närhet längre för passiv rökning vilket är mycket giftigare än man tidigare har trott, du kommer inte att lukta rök och du kommer dessutom spara in på din ekonomi enormt mycket. 

Det finns alltså många fördelar med att byta till elcigaretter och det finns även många smaker som kommer att göra det mycket roligare. Från och med nu kan du röka ejuice med smak av cola eller jordgubb, eller varför inte citron? Dessutom kan du smidigt dra ned på nikotinnivån så att din kropp kan avvänja sig på ett naturligt sätt.